
לחמג'ון מהיר בטוסטרהחיים לימדו אותנו שבשביל לחמג'ון (או לחמעג'ון, או לחמבעג'ין) צריך להכין בצק שמרים, להתפיח, לרדד למעין פיתות עם בשר ולאפות בתנור חם. מה שהחיים שכחו לציין זה שאפשר את כל זה לעשות בטוסטר, על בסיס טורטייה |
המצרכים (3 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את הבשר, הבצל, הפטרוזיליה והתבלינים. 2 מועכים את תערובת הבשר על הטורטיות – שליש מהכמות על כל טורטייה. בינתיים מחממים את הטוסטר. 3 מרפדים את הטוסטר בנייר אפייה כך שיכסה גם את המשטח וגם את החלק של הכיסוי (חשוב, אחרת הבשר עלול להידבק לטוסטר עצמו). 4 מניחים טורטייה, סוגרים את הטוסטר עליה וצולים 2-3 דקות. 5 ממשיכים כך עם הטורטיות הנוספות. 6 מגישים עם התוספות (חלקן או כולן).
לחמג'ון מהיר | צילום:
יעל קצב
במקום בצק שמרים - טורטייה | צילום:
יעל קצב
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים בהצלחה!
|