אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

מאפה פילו וגבינות במחבת

הוא פריך מבחוץ, יש לו שכבה של גבינות שוות מבפנים והוא באמת לוקח כמה דקות הכנה: המאפה הזה סוגר ארוחת ערב טעימה ומזינה לכל המשפחה בכלום מאמץ

|mako| פורסם09:57
Rating:4.8471reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • חבילת בצק פילו, מופשרת (300 גרם)

לבלילה

  • 2 ביצים
  • 1 כוס חלב
  • חצי כוס שמן

למילוי

  • בלוק גבינה בולגרית, מגוררת
  • 100 גרם מוצרלה, מגוררת
  • רבע כוס בצל ירוק קצוץ
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מבלי לפתוח את בצק הפילו המגולגל, חותכים את עלי הפילו לרצועות בעזרת סכין.

2בקערה מערבבים ביצים, חלב ושמן.

3בקערה אחרת מערבבים את תערובת המילוי.

4שמים מחבת נון סטיק (בקוטר בינוני-גדול) מעל להבה בינונית. משמנים עם חמאה או שמן.

5מניחים בצורה מרושלת מחצית מרצועות העלים, כך שבסיס המחבת יכוסה.

6יוצקים חצי מתערובת הבלילה על העלים.

7מניחים מעל את תערובת המילוי.

8מפזרים מעל את המחצית השנייה של רצועות עלי הפילו, ומעל את המחצית השנייה של הבלילה.

9מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-10 דקות בערך עד להזהבה.

10הופכים בעזרת צלחת או תרווד, ומחזירים לבישול נוסף על הצד השני עד שהמאפה מזהיב.

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

מאפה פילו וגבינות במחבת. אף אחד לא יסרב לזהמאפה פילו וגבינות במחבת. אף אחד לא יסרב לזה|צילום: יעל קצב, mako אוכלמאפה פילו וגבינות במחבת. איזה טריק!מאפה פילו וגבינות במחבת. איזה טריק!|צילום: יעל קצב, mako אוכלמאפה פילו וגבינות במחבת. באמת שזה קלי קלותמאפה פילו וגבינות במחבת. באמת שזה קלי קלות|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il