
לזניה בסירעזבו אתכם רגע משכבות של דפי לזניה ורוטב בשמל, מהיום - כשיש לכם בבית גוזלים שזועקים לאוכל - אתם מתקתקים להם צ'יק צ'ק לזניה בתוך סיר |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים שמן בסיר (השתמשו בסיר רחב ונמוך). מטגנים את השום והבצל עד להשחמה. 2מוסיפים לסיר את העגבניות (המרוסקות או הטריות) והרסק, מתבלים ומערבבים (אם רוצים, מוסיפים חצי כפית סודה לשתייה להפחתת החמיצות של העגבניות). 3מוסיפים לסיר את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה. 4שוברים כל דף לזניה לשניים ומטמינים את הדפים בתוך הרוטב כך שכל עלי הלזניה מכוסים. 5מערבבים את שני סוגי הגבינות ומתבלים. בעזרת כף יוצקים כדורונים של התערובת בתוך הרוטב ובין דפי הלזניה. אם רוצים מוסיפים עלי לזניה נוספים - אבל מקפידים שיהיו מוקפים ברוטב מכל הכיוונים. 6מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות. * אפשר להוסיף לסיר ירקות צלויים/אנטיפסטי בין שכבות הדפים והגבינות. * לאופציה יותר מושחתת הוסיפו לרוטב 250 מ"ל שמנת מתוקה. רון יוחננוב הוא בעל קבוצת הפייסבוקמבשלים ואופים עם רון יוחננוב. תגיות:לזניה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |