
המצרכים :
אופן ההכנה:1בוררים את העדשים ושוטפים היטב במים. 2שמים בסיר שלוש כפות שמן, מוסיפים את קוביות הגזר ומטגנים דקה על להבה בינונית, עד שהגזר מתרכך אך לא משחים. 3מוסיפים את העדשים ושש כוסות מים ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים עשרים דקות, עד שהעדשים רכות ומתפוררות (אם המרק סמיך מדי, מוסיפים מעט מים רותחים). 4במקביל, מחממים היטב עוד שלוש כפות שמן במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב, אך לא משחים. מוסיפים את הבצל למרק המוכן, יחד עם השמן שנותר במחבת. 5פורסים את הלחם לפרוסות עבות. קורעים כל פרוסה לפיסות קטנות ומניחים בקערית, ויוצקים עליה את המרק. 6סוחטים מיץ לימון מלמעלה, ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |