
סלט אפונת שלגאפונת שלג היא אחד מהירקות היותר קסומים שהחורף מעניק לנו, וממש עכשיו אפשר למצוא אותה בשווקים במחירים רק חצי מופרכים. הצטיידתם? ככה תכינו ממנה סלט חי קל, עונתי והכי חשוב – ממש, אבל ממש טעים |
המצרכים (2 מנות):
לרוטב:
אופציה להגשה:
אופן ההכנה:1קוטמים את הקצוות של אפונת השלג ומושכים את הסיב המרגיז שמחובר אליהם, כך שאפונת השלג תהיה נוחה לאכילה. 2מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט. 3מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, חומץ, מלח ופלפל ומערבבים. 4מעבירים לצלחת הגשה. אם רוצים, מגררים מלמעלה מעט גבינה בולגרית. רק בחורף. סלט אפונת שלג|צילום: יעל קצבלעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה תגיות:אפונת שלג ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |