
המצרכים :
אופן ההכנה:1מרתיחים מים ושופכים על האורז. 2מטגנים את העוף בסיר גדול ומוציאים לצלחת נפרדת. 3באותו סיר, עם אותו שמן, מטגנים את השום והפטריות כ-5 דקות. 4מחזירים את העוף לסיר (על הפטריות) ומתבלים במעט מלח, פלפל ופפריקה. 5מפזרים את הגזר, הבטטה והאפונה, סוגרים את הסיר ומניחים לאידוי של כרבע שעה. 6מסננים את האורז ומוסיפים לסיר. מתבלים במלח, פלפל, כורכום, כמון וכפית פפריקה ומוסיפים מים עד לכיסוי האורז. מביאים לרתיחה. 7מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות, עד שהמים נספגים באורז. מנמיכים את האש עוד יותר (ללהבה הקטנה ביותר), מניחים נייר מגבת בין הסיר למכסה ומבשלים עוד שעה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |