
פיצה פילו ב-2 דקות הכנהבאמת שאי אפשר להכין ארוחה בפחות זמן מזה: אתם רק צריכים דף פילו, רוטב פיצה, גבינה צהובה, ולתנור. ארוחת ערב מפנקת וטעימה בכלום עבודה (ואפשר אפילו להפיל את זה על הילדים) |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מניחים דף פילו על משטח העבודה. אוחזים במרכז וקווצ'צ'ים. עושים תנועת סיבוב עם היד (ראו סרטון). 3שמים במרכז הפילו המסובב כף רוטב פיצה, גבינה צהובה, בזיליקום וזיתים. סוגרים את כל הקצוות. 4הופכים את עיגול הפילו ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם שאר עלי הפילו. 5מרססים את הפיצות בשמן. מכניסים לתנור ל-20 דקות או עד להזהבה. 6מגישים לצד סלט ירקות, ביצה קשה וגבינת שמנת, לארוחת ערב מתוקתקת. פיצה פילו ב-2 דקות הכנה. מקווצ'צ'ים ומניחים מילוי|צילום: יעל קצב, mako אוכללעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה פיצה פילו ב-2 דקות הכנה. כמה חמודים|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |