
קציצות עוף עם חומוס וירקותקציצות הן אומנם מנה ביתית, אבל מצד שני - כשמכינים אותן כמו שצריך, עם תיבול מדויק ותוספות מעניינות, הן יכולות לשמש יופי של עיקרית לליל הסדר. רוצים להיות בטוחים שהמתכון אמין וטוב? לכו על מתכון של פסקל![]() צילום: פסקל פרץ-רובין, האתר הקולינרי של פסקל |
המצרכים (6 מנות):לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1לשים את כל חומרי הקציצות בקערה עד לקבלת עיסה אחידה. יוצרים קציצות בגודל 3-4 ס"מ ומסדרים על מגש. 2מחממים שמן בסיר רחב ושטוח, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לגוון זהבהב. מוסיפים את השום הכתוש ורסק העגבניות ומערבבים. >> לפורטל הקולינרי של פסקל פרץ רובין 3מוסיפים חצי כוס מים ואת התבלינים ומערבבים. מוסיפים את שאר הנוזלים, מכסים ומביאים לרתיחה. 4מוסיפים את כדורי העוף וגרגירי החומוס המסוננים ומבשלים על להבה נמוכה 30 דקות. >>והנה עוד עיקריות מומלצות לפסח 5מוסיפים את הדלעת והמנגולד ומבשלים עוד 30-40 דקות. טועמים ומתקנים תיבול. תגיות:קציצות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |