mako
פרסומת

המתכונים של התכנית השלישית

בתכנית השלישית של "עושים שכונה" עדן הראל ועודד מנשה מגיעים לעשות שכונה בתל אביב ולמצוא את "בשלן העיר". והפעם: אבנר מלכה ופילה דניס ברוטב חלב קוקוס מול סהר שפירא וארטישוק ממולא. כל המתכונים

עושים שכונה
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק
אין תמונה
פילה דניס

המתכון של אבנק מלכה: פילה דניס ברוטב חלב קוקוס ומנגו.פילה דג צרוב ועסיסי ברוטב שובב ומתקתק של חלב קוקוס, מנגו וצ'י'לי מתוק
המתכון המלא:פילה דניס ברוטב חלב קוקוס

ארטישוק תקריב
ארטישוק. אפשר להפתיע איתו|צילום: istockphoto, istockphoto

המתכון של סהר שפירא: תחתיות ארטישוק ממולאות.המרקם המיוחד של הארטישוק מתמלא בטעמים מופלאים של קציצות בשר, פטריות ורוטב לימוני עדין

אין תמונה
המג'דרה של עדן

המתכון של עדן הראל: מג'דרה מאורז מלא.משדרגים את התבשיל המוכר באורז מלא, עדשים שחורות וטעמים של בית

המתכון המלא:מג'דרה מאורז מלא

אין תמונה
הטרימיסו של פרנק אזולאי

המתכון של פרנק אזולאי: טרמיסו.הקינוח האיטלקי המפורסם עם בסיס הבישקוטי, שכבות המסקרפונה והשמנת וטעמו המעודן של הקפה.

המתכון המלא:טרמיסו

עושים שכונה. רביעי וחמישי ב -16:00

מצאתם טעות לשון?