סלט עגבניות שרי ולוביהמתכון לסלט לוביה לימוני ומרענן שסיפק לנו נאור כהן, השף של מסעדת השומר 1. אם ראיתם ונדלקתם, מהרו להכין, כי העונה של הלוביה קצרה במיוחד. המלצת השף: לחלוט אותה לדקה וחצי ולא יותר
נאור כהן, השומר 1
| אוכל טוב, mako
| פורסם 08/08/22 07:45
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :סלט ל-4 סועדים:
לרוטב:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 חולטים את הלוביה דקה וחצי במים רותחים. מוציאים מיד למי קרח ומסננים. 2 מערבבים את הלוביה עם שאר מרכיבי הסלט. 3 מערבבים את מרכיבי הרוטב ושופכים על הסלט. 4 מפוררים מעל גבינת המאירי ומגישים. המתכונים באדיבות מסעדת השומר 1 | לאינסטגרם של המסעדה לחצו כאן. |