
סלט קישואים בטעם כבדסלט קישואים בטעם כבד הוא תזכורת לזמנים שלא היה כסף לקנות עוף והציבור נאלץ להסתפק בתחליפים זמינים וזולים. גם אתם מרגישים שאנחנו מתקרבים לשם בצעדי ענק? תתנחמו בפרוסה של לחם לבן עם הממרח הטעים להפליא הזה |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מסדרים את פרוסות הקישואים בתבנית משומנת, מזלפים 2 כפות שמן זית ומכסים בנייר אלומיניום (או נייר אפייה ועליו נייר אלומיניום). הקישואים לפני הצלייה|צילום: יעל קצב ואחרי הצלייה|צילום: יעל קצב3צולים את הקישואים 35 דקות, מסירים את הכיסוי וצולים עוד 10 דקות, להזהבה. 4מטגנים את הבצלים ב-2 הכפות הנוספות של שמן הזית להזהבה עמוקה (חשוב, זה מה שנותן את הצבע למנה). 5כשמרגישים שהבצל מפסיק להתקרמל ומתחיל להישרף מוסיפים את המים וממשיכים, תוך כדי ערבוב, עד שהמים מתאדים. 6מכניסים למעבד מזון את הקישואים, הבצל המטוגן, הביצים, האגוזים והתבלינים ומעבדים בפולסים, עד שמגיעים למרקם שאוהבים. ** הסלט יישמר בקירור עד 4 ימים. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה סלט קישואים בטעם כבד. כשאין כסף לדבר האמיתי|צילום: יעל קצבבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |