אוכל
אוכל
סלטים לשבת

סלט אפונת שלג

אפונת שלג היא אחד מהירקות היותר קסומים שהחורף מעניק לנו, וממש עכשיו אפשר למצוא אותה בשווקים במחירים רק חצי מופרכים. הצטיידתם? ככה תכינו ממנה סלט חי קל, עונתי והכי חשוב – ממש, אבל ממש טעים

|mako| פורסם06:36
Rating:410reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 2 חופנים של אפונת שלג
  • חופן עלי רוקט
  • חצי בצל סגול, פרוס דק
  • כף נענע קצוצה
  • 4 פרוסות צ'ילי אדום
  • 1 כף צנוברים, שקדים או קשיו

לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כף חומץ בן יין לבן
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס

אופציה להגשה:

  • מעט בולגרית קשה

אופן ההכנה:

1קוטמים את הקצוות של אפונת השלג ומושכים את הסיב המרגיז שמחובר אליהם, כך שאפונת השלג תהיה נוחה לאכילה.

2מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט.

3מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, חומץ, מלח ופלפל ומערבבים.

4מעבירים לצלחת הגשה. אם רוצים, מגררים מלמעלה מעט גבינה בולגרית.

סלט אפונת שלגרק בחורף. סלט אפונת שלג|צילום: יעל קצב

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il