
סלט בישבש מרוקאיהכלל הראשון של סלט בישבש אמיתי הוא שכל המוסיף גורע. שומר, שמיר, מלח, לימון ושמן זית – זה כל מה שצריך, שום דבר מעבר לזה. הכלל השני: הוא בכלל הכי טעים אחרי יום במקרר |
המצרכים :
אופן ההכנה:1פורסים את השומר לאורכו לפרוסות דקות. מעבירים לקופסה גדולה. 2מוסיפים שמיר, מלח, לימון ושמן זית ומערבבים (אפשר לסגור את הקופסה ולנער). ** הבישבש יהיה במיטבו יום אחרי ההכנה, אבל אפשר ליהנות ממנו מאוד כבר אחרי שעה. או!|צילום: יעל קצבלעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון! תגיות:שומר ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |