אוכל
אוכל
סלטים לשבת

סלט בישבש מרוקאי

הכלל הראשון של סלט בישבש אמיתי הוא שכל המוסיף גורע. שומר, שמיר, מלח, לימון ושמן זית – זה כל מה שצריך, שום דבר מעבר לזה. הכלל השני: הוא בכלל הכי טעים אחרי יום במקרר

|mako| פורסם09:41
Rating:4.966reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 3-4 ראשי שומר
  • מיץ מ-2 לימונים
  • רבע צרור שמיר, קצוץ (אפשר להמיר בפטרוזיליה)
  • מלח
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1פורסים את השומר לאורכו לפרוסות דקות. מעבירים לקופסה גדולה.

2מוסיפים שמיר, מלח, לימון ושמן זית ומערבבים (אפשר לסגור את הקופסה ולנער).

** הבישבש יהיה במיטבו יום אחרי ההכנה, אבל אפשר ליהנות ממנו מאוד כבר אחרי שעה.

סלט בישבשאו!|צילום: יעל קצב

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

בתיאבון!

תגיות:שומר
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il