אוכל
אוכל

קיש גבינות על בסיס מלאווח

כבר הכנו בורקס על בסיס של מלאווח, אבל קיש? על זה עדיין לא חשבנו, ומזל שמישהו אחר חשב על זה בשבילנו. מניחים את המלאווח בתבנית - וחצי מהעבודה על המתכון מאחוריכם

|מחלבות גד| פורסם12:44
פשטדת קיש- גד (צילום: אנטולי מיכאלו, מחלבות גד)
צילום: אנטולי מיכאלו, מחלבות גד
Rating:4.734reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית פאי בקוטר 24 ס"מ:

  • 1 עלה מלאווח
  • 3 כפות שמן
  • 2 בצלים, חתוכים לקוביות
  • 200 גרם גבינת קוואטרו מגוררת
  • 1 גליל גבינת עיזים 20%
  • 150 גרם אגוזי מלך, קצוצים גס
  • חצי גביע גבינת קוטג'
  • 125 מ"ל (חצי מכל) שמנת מתוקה
  • 4 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

>> מתכונים לשבועות

2משמנים את תבנית הפאי ומרפדים את התחתית והדפנות בעלה מלאווח.

3מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל כ-8 דקות לריכוך ולהזהבה קלה.

4מפזרים על עלה המלאווח חצי מכמות הקוואטרו, פרוסות גבינת עיזים, בצל מטוגן ואגוזים.

5מערבבים בקערה קוטג', שמנת מתוקה, ביצים ותבלינים. יוצקים את התערובת מעל הגבינות ומפזרים מעל את שארית הקוואטרו.

6אופים כ-30 דקות, או עד שפני המאפה מזהיבים והבצק אפוי. מגישים חם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il