
קיש גבינות על בסיס מלאווחכבר הכנו בורקס על בסיס של מלאווח, אבל קיש? על זה עדיין לא חשבנו, ומזל שמישהו אחר חשב על זה בשבילנו. מניחים את המלאווח בתבנית - וחצי מהעבודה על המתכון מאחוריכם![]() צילום: אנטולי מיכאלו, מחלבות גד |
המצרכים :לתבנית פאי בקוטר 24 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2משמנים את תבנית הפאי ומרפדים את התחתית והדפנות בעלה מלאווח. 3מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל כ-8 דקות לריכוך ולהזהבה קלה. 4מפזרים על עלה המלאווח חצי מכמות הקוואטרו, פרוסות גבינת עיזים, בצל מטוגן ואגוזים. 5מערבבים בקערה קוטג', שמנת מתוקה, ביצים ותבלינים. יוצקים את התערובת מעל הגבינות ומפזרים מעל את שארית הקוואטרו. 6אופים כ-30 דקות, או עד שפני המאפה מזהיבים והבצק אפוי. מגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |