1מחממים סוטאז' בגודל בינוני (אם אין, אפשר גם סיר רגיל), מוסיפים את השמן והבצל הקצוץ ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-8 דקות. מוסיפים שום, מקל קינמון, כמון, כורכום וצ'ילי חריף ומערבבים כדקה.
2מוסיפים את העדשים והמרק או המים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-15 דקות, עד שהעדשים מתרככות.
3מוסיפים את הגזר והבטטה, מערבבים בעדינות, מכסים וממשיכים לבשל עוד כ-15 או עד שהירקות מתרככים.
4במקביל חולטים את פרחי הברוקולי כ-5 דקות במים רותחים. אחרי החליטה מסננים, ומוסיפים את הברוקולי לתערובת העדשים. מפזרים כוסברה ומגישים עם רבעי לימון ואורז לבן נקי.
>> יש לכם קצת יותר זמן? אתם חייבים לנסות את הקובה הזה!