1מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה. מניחים את חלקי העוף במרינדה, מערבבים ומניחים בצד.
2בינתיים מבשלים את העדשים בהרבה מים כ-10 דקות מהרתיחה, עד שהן מתרככות מעט. מסננים ומעבירים לקערה.
3במקביל מבשלים את האורז בסיר אחר, כ-7 דקות מרגע הרתיחה. מסננים ומעבירים לקערה. מוסיפים כורכום, הל, מסלה ועדשים ומערבבים קלות.
4בסיר שלישי מחממים שמן ומטגנים את הבצל 5 דקות. מוסיפים את העוף עם נוזלי המרינדה ומרק העוף, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 25 דקות. מוסיפים תפוחי אדמה ומפזרים את האורז מעל. מכסים שוב ומבשלים כ-20 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים והאורז מבושל. מגישים חם.