
תבשיל אורז צבעוני עם סלק ועוףגם שלושה סוגי אורז, גם סלק וגם עוף. מה נגיד, יש במנה הזאת הכל, ועוד קצת: היא תשמור עליכם שבעים ומרוצים לאורך זמן, ותחמם אתכם כמו שצריך בכל פעם שתזדקקו לזה. פחות משעה והיא שלכם![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מרתיחים הרבה מים בסיר. מוסיפים את האורז, מבשלים כ-5 דקות ומסננים (תהליך ההרתחה והסינון הראשוני מתבצע על מנת לשמור על הצבעוניות של האורז). 2באותו סיר מחממים מעט שמן זית. מוסיפים את האורז המסונן, 2 כוסות מים רותחים וכפית מלח, ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים ומבשלים 20 דקות. 3במקביל מחממים מעט שמן במחבת, מוסיפים בצל ומטגנים עד לשקיפות (כ-7 דקות). אורז מיקס|צילום: יחסי ציבור, יחסי ציבור4מוסיפים עוף ומטגנים עד שהוא נאטם ומשנה את צבעו מכל הצדדים. 5מוסיפים סלק וממשיכים לטגן עוד כ-3 דקות עד שהעוף נצבע בוורוד. מוסיפים שום, מלח ותבלינים, מערבבים ומטגנים עוד כ-5 דקות עד שהעוף מתחיל להזהיב מעט. 6יוצקים את התערובת מעל האורז, מערבבים בעדינות ומגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |