1שוטפים את האורז ומניחים לייבוש במסננת.
2מחממים שמן בסיר, מוסיפים את האורז ומטגנים כ-3 דקות, עד שכל הגרגירים מצופים שמן. מוסיפים מים רותחים ומלח ומערבבים. כשהמים מגיעים שוב לרתיחה מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 18 דקות בדיוק. מכבים את האש, ממתינים 10 דקות ו"פותחים" את האורז במזלג.
3במקביל מטגנים את הבצל בשמן כ-5 דקות. מוסיפים את רצועות העוף, הפטריות והפלפל החריף ומטגנים תוך ערבוב עוד כ-8 דקות.
4מוסיפים את הבצל הירוק והנבטים ומקפיצים 2-3 דקות.
5מוסיפים רוטב סויה, חומץ, סילאן, שומשום, מלח ופלפל וזרעי כוסברה, מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את התערובת לאורז ומערבבים בעדינות. מגישים עם פרוסות עגבנייה.
>> בשבוע שעבר הכנו תבשיל של פרגיות עם קינואה ואטריות
>> עוד ארוחות בשעה