
ארוז קון פויו בסיר אחדבדיוק כמו שאנחנו אוהבים: תבשיל של אורז ועוף שמתבשל בסיר אחד שיש בו כל כך הרבה, שהוא הולך להאכיל אותנו במשך כמה ימים טובים. רק להכין סלט קטן בצד ולהגיש![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-150 מעלות. 2מחממים שמן בסיר בינוני ומטגנים את חלקי העוף מכל הצדדים עד שהם משחימים, כ-7-10 דקות. מוציאים ושומרים בצד. 3קוצצים דק את הבצל ומוסיפים לאותו הסיר. מטגנים אותו בשמן שנותר עד לריכוף, כ-8 דקות. 4כותשים את השום, קוצצים את הפלפל החריף ומוסיפים לסיר, יחד עם התבלינים והעגבניות. 5מחזירים לסיר את חלקי העוף, מוסיפים בירה וציר ומביאים לרתיחה. 6מפזרים את האורז בין חלקי העוף, מכסים ומעבירים לתנור ל-40 דקות, עד שכל הנוזלים נספגים והאורז והעוף מוכנים. 7מכבים את האש, ממתינים שיתקרר מעט ומגישים חם לצד סלט. * רוצים להכין את המנה בגרסה בריאה יותר? המירו את האורז באורז מלא (רצוי עגול, אבל גם ארוך יעבוד), והגדילו מעט את כמות הנוזלים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |