
קציצות עדשים ועשבי תיבולאם תיגשו למטבח ממש עכשיו, בתוך פחות משעה תוכלו ליהנות מקציצות עדשים ירוקות עם פטרוזיליה, זרעי כוסברה טריים וכמון, שהולכות יד ביד עם רוטב יוגורט ונענע מרענן. שווה לקיץ, ובכלל![]() צילום: -lvinst-, Thinkstock |
המצרכים :לכ-15 קציצות:
לרוטב יוגורט:
אופן ההכנה:1מכינים את הקציצות: בסיר עם מים מבשלים את העדשים עד לריכוך (כ-15 דקות). מסננים ומצננים. 2מעבירים לקערה וטוחנים בבלנדר מוט. 3מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, שום, פירורי לחם, ביצה ותבלינים. צרים קציצות ומטגנים במחבת חמה עם שמן כ-2-3 דקות מכל צד, עד שהקציצות משחימות מעט ומוכנות. 4מערבבים את מרכיבי רוטב היוגורט בקערה קטנה. 5מגישים את הקציצות לצד הרוטב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |