אוכל
אוכל

קציצות עדשים ועשבי תיבול

אם תיגשו למטבח ממש עכשיו, בתוך פחות משעה תוכלו ליהנות מקציצות עדשים ירוקות עם פטרוזיליה, זרעי כוסברה טריים וכמון, שהולכות יד ביד עם רוטב יוגורט ונענע מרענן. שווה לקיץ, ובכלל

|mako אוכל| פורסם07:00
קציצות עדשים. הכי פשוט הכי טעים (צילום: -lvinst-, Thinkstock)
צילום: -lvinst-, Thinkstock
Rating:4.7115reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לכ-15 קציצות:

  • כוס עדשים ירוקות
  • צרור פטרוזיליה, קצוץ דק
  • 2 שיני שום, כתושות
  • שלושת רבעי כוס פירורי לחם
  • ביצה
  • פלפל שחור
  • מעט כמון
  • 1 כפית זרעי כוסברה, כתושים על המקום
  • מלח

לרוטב יוגורט:

  • 2 מכלי יוגורט
  • 2 שיני שום כתושות
  • 8 עלי נענע, קצוצים דק
  • מלח
  • מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מכינים את הקציצות: בסיר עם מים מבשלים את העדשים עד לריכוך (כ-15 דקות). מסננים ומצננים.

2מעבירים לקערה וטוחנים בבלנדר מוט.

3מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, שום, פירורי לחם, ביצה ותבלינים. צרים קציצות ומטגנים במחבת חמה עם שמן כ-2-3 דקות מכל צד, עד שהקציצות משחימות מעט ומוכנות.

4מערבבים את מרכיבי רוטב היוגורט בקערה קטנה.

5מגישים את הקציצות לצד הרוטב.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il