
חצילונים וקישואים ממולאיםזה לא שיש לנו משהו נגד ממולאים ברוטב עגבניות, זה פשוט שלפעמים אנחנו אוהבים לגוון, ולתת צ'אנס גם לצבעים אחרים על הצלחת. והפעם: מתכון לממולאים ברוטב צהוב וטעים של כורכום וקארי![]() צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל |
המצרכים (8 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את האורז, השמן, הבצל, העגבנייה מיץ הלימון, הבשר והתבלינים. 2ממלאים את הקישואים והחצילים. לא דוחסים את המלית, כדי שלאורז יהיה מקום לתפוח. 3מחממים את 3 כפות השמן בסיר רחב ושטוח ומסדרים בשכבה אחת את הירקות הממולאים. מניחים על הירקות צלחת שטוחה שקטנה במעט מהמכסה של הסיר – שתשמור על הירקות יציבים (הצלחת תישאר שם עד סוף הבישול). 4מערבבים את שאר חומרי הרוטב ויוצקים פנימה. מביאים לרתיחה על להבה בינונית, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש נמוכה כ-3/4 שעה. 5מכבים את האש, ממתינים עוד 10 דקות ומגישים. >> בשבוע שעבר הכנו סלט בורגול ועדשים עם כרובית ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |