
קוסקוס עם סלופי ג'וסלופי ג'ו הוא רוטב על בסיס בשר טחון, אבל בניגוד לבולונז - הוא אמריקני בנשמתו ומושך יותר לכיוון הקטשופ והרוטב צ'ילי. אז ניסינו לצוות אותו לקוסקוס, ולא תאמינו איזה טעים יצא![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
לסלופי ג'ו:
להגשה:
אופן ההכנה:1מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה. 2מחממים היטב מחבת כבדה, מוסיפים שתי כפות שמן ומטגנים את הבשר תוך כדי פירור במזלג. מוציאים לקערה בצד. 3מוסיפים למחבת את השמן הנותר ומטגנים את הבצל 5 דקות. מוסיפים גזר ומטגנים עוד כ-8 דקות, עד שהירקות רכים. 4מוסיפים קטשופ, ג'ינג'ר, שום, פלפל שחור, בצל ירוק, סוכר חום, צ'ילי מתוק, רכז רימונים ושומשום, מביאים לרתיחה ומבשלים 3-4 דקות. מעבירים מחצית מהרוטב לקערה או צנצנת. 5מחזירים את הבשר למחבת, מערבבים וטועמים. אם חסר רוטב – מוסיפים עוד קצת מהקערה. אם לא, שומרים את יתרת הרוטב במקרר עד שבוע. 6ההגשה: מניחים קוסקוס בצלחת עמוקה, ומעליו יוצרים מהרוטב. מקשטים בבצל ו/או פטרוזיליה, ומערבבים או משאירים כך. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |