
מרק עוף יווני עם אורז ולימוןביוונית קוראים לו אבגולמונו - ולהגיד את המילה הזו זה החלק הכי מורכב בהכנה שלו. רות אוליבר עם מתכון שיושב בול על החורף שתקף פתאום![]() צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל |
המצרכים (8 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1שמים בסיר בינוני את העוף, העגבניות, הגזרים, הסלרי והציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 25 דקות. 2מוסיפים את האורז ומבשלים 20 דקות נוספות. 3טורפים בקערה בינונית את הביצים עם הלימון והמלח. מוסיפים 2-3 מצקות מרק רותח לקערה תוך כדי טריפה, ואז יוצקים את תוכן הקערה החמימה חזרה לסיר. 4מוסיפים פלפל שחור, מערבבים ומתקנים תיבול. 5מגישים עם פטרוזיליה ובצל ירוק קצוץ. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |