1מבשלים במים את הכרישה והבצל כ-30 דקות, עד לריכוך מוחלט. במקביל, מבשלים את העדשים כ-30 דקות עד לריכוך. מסננים.
2סוחטים את הכרישה היטב וטוחנים אותה ואת הבצלים במכונת בשר. אם רוצים להוסיף בשר טחון - מעבירים אותו במכונה יחד עם הכרישה.
3מוסיפים את העדשים המבושלות וקמח המצה, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים ביצים אחת אחת, עד לקבלת עיסה לא דביקה ולא נוזלית אך די אוורירית (אם התערובת יבשה או לא מספיק אוורירית כדאי להוסיף עוד ביצה).
4מחממים במחבת שמן בגובה 3-4 ס"מ. יוצרים קציצות ומטגנים בחום בינוני 4-5 דקות מכל צד, עד שהקציצות מזהיבות.
5מגישים חם או קר.