שמים בקערה שמתאימה למיקרוגל קוסקוס, מים רותחים, שמן ומלח. מערבבים ומפעילים על בישול של 5 דקות. מקררים מעט ופותחים עם מזלג את פתיתי הקוסקוס המוכנים.
2הבשר: מחממים מחבת כבדה עם שמן זית, ומטגנים את הבצלים כ-8 דקות להזהבה. מוסיפים גזר ומטגנים 3-4 דקות, מוסיפים בשר טחון, ומטגנים להשחמה, תוך כדי פירור הבשר.
3מתבלים בבהרט, קינמון, מלח ופלפל, מוסיפים ציר או מים ומבשלים 5 דקות עד לאידוי. מוסיפים רכז רימונים ומערבבים.
4מעבירים את הקוסקוס לקערה ומערבבים בעדינות עם מחצית מתערובת הבשר. מעבירים לצלחות אישיות, עושים גומה קטנה ועורמים בתוכה את שאר הבשר (אפשר גם להגיש בנפרד, כמו בתמונה). מקשטים במעט פטרוזיליה וצנוברים, מזרזפים קצת טחינה ומגישים מיד.