מה מכינים היום לארוחת ערב? אלה ההמלצות שלנו
היום אנחנו נותנים לכם לבחור בין פיצה טורטייה, אבל לא מהמרושלות שמכינים בחוסר חשק אלא מהמושקעות שמכבדות את אוכליהן (עדיין לוקחת 10 דקות), לבין פשטידת המחבת המרוקאית שאין אחד שלא אוהב, היא המעקודה. רוצים את שתיהן? לא נעמוד בדרככם

פיצה טורטייה יכולה להיות עלה בצק עם קטשופ וקרעים של גבינה צהובה - אבל היא יכולה להיות גם פיצה אמיתית, מגרה ועשירה, שפשוט מורכבת על טורטייה שקניתם בסופר. אין שום סיבה להסתפק בקטשופ או ברסק עגבניות בתור רוטב, וגם אין סיבה לשכוח את העולם היפה של התוספות שאתם אוהבים על הפיצה שלכם כשהיא מבוססת על בצק שתפח 72 שעות. בקיצור, תשקיעו רגע ברוטב עגבניות (באמת שזה רגע), ופנקו בתוספות. אנחנו הלכנו על פרוסות בצל, בייבי מוצרלה, גבינת פטה וכמה עלים של תרד.


לא צריך להיות מרוקאים אסלים בשביל לדעת שתפוחי אדמה, בצל, ביצים ופטרוזיליה, כשמטוגנים יחד במחבת, יוצרים שלם שגדול בהרבה מסך חלקיו. קוראים לזה מעקודה, ומדובר בפשטידת מחבת שאומנם מוכרת היטב בבתים המרוקאיים, אבל לפחות במתכון הזה - אין בה שום סממן מובהק של מאכלי העדה. התיבול נקי - מלח, פלפל, קצת מיץ לימון - והתוצאה פשוט נהדרת.
שבת שלום!