מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

המאפה הזה הוא ארוחת הערב המושלמת לילדים שלכם

ואם לא הוא - יש גם פסטה ושקשוקה בשרית שבטוח יצליחו לקלוע לטעמם. יום ראשון שוב כאן, ואנחנו שוב באים לעזרת חבר עם הצעות לארוחות ערב מהירות וטעימות

אוכל טוב
mako
פורסם:
מאפה ביצים ותפוחי אדמה
פריטטה אפויה|צילום: אסתי רותם, mako אוכל
הקישור הועתק

מאפה ביצים ותפוח אדמה

אתם יכולים לקרוא לזה פריטטה, זה אפילו יהיה נכון, אבל מכיוון שמדובר במנה שנאפית ומוגשת בתבנית, ולא במחבת, אנחנו רואים אותה כמשהו שבין פריטטה לפשטידה. על כל פנים, מדובר בתערובת של תפוחי אדמה, בצל, ביצים ותיבול קל, שממש כמו פריטטה מתחילה את דרכה על הכיריים ומסיימת בתנור. התוצאה היא מאפה חם, נעים, טעים ומנחם, שהוא כל מה שכל אחד מאיתנו רוצה בבטן שלו לעת ערב.

שקשוקה בשר וחומוס
שקשוקה בשר וחומוס|צילום: דניאל לילה, על השולחן

שקשוקה בשר וחומוס

אם הארוחה הקודמת הייתה מעין שמיכת פוך נעימה, כאן יש לנו הצעה מסוג אחר לגמרי, למי שגם בערב רוצה אוכל "אמיתי", ושלא יחרטטו אותו עם ביצים ותפוחי אדמה. בשקשוקה הזאת יש את כל המרכיבים הקבועים של שקשוקה, אבל אליהם נוספים בשר טחון, גרגירי חומוס ותיבול של כמון, שלוקחים אותה לכיוון אחר לגמרי.

פסטה פירורי לחם מהירה
פסטה פירורי לחם מהירה|צילום: גיל גוטקין, mako אוכל

פסטה פירורי לחם מהירה

שום, שמן זית ופירורי לחם. אלה המרכיבים של ה"רוטב" של מנת הפסטה הזו, ואולי תתפלאו לשמוע אבל מעבר אליהם אין צורך בדבר (טוב, מלח). אחד המתכונים-ב-5-מרכיבים שאנחנו הכי אוהבים, וברגע שתנסו אנחנו בטוחים שתבינו למה.

בתיאבון!

מצאתם טעות לשון?