2 הצעות קלות וטעימות לארוחת ערב משפחתית
היום אנחנו רוצים להפנות את תשומת ליבכם לשתי מנות נהדרות, שכל אחת מהן לבד יכולה להיות יופי של ארוחה לכל המשפחה. הראשונה היא מאפה בצק יוגורט ממולא שמכינים על מחבת, כך שאפילו לא צריך לחמם תנור, והשנייה - פשטידת כרישה וגבינות שבבסיסה לא בצק כי אם אהוב ליבנו הנצחי תפוח האדמה

קוראים להם מאפים, אבל הם בכלל נצרבים על מחבת עם קצת חמאה ולא מבלים אפילו דקה בתנור. חוץ מזה אנחנו יכולים לספר לכם שהבצק של היפים האלה כולל רק קמח, יוגורט, מלח ומים (כלומר ממש מעט זמן ועוד פחות מזה מאמץ), והמילוי: גבינות וממרח פסטו. נרתעים מהירוק בין השיניים? אתם יכולים להחליף אותו בממרח עגבניות יבשות, ממרח פלפלים קלויים או כל ממרח אחר, ואפשר גם לוותר לגמרי. מבחינת הגבינות - גם מוצרלה לבד תעבוד, ובצוק העיתים גם סתם גבינה צהובה. פרוסות של עגבנייה ליד ויש ארוחת ערב פגז.

האפשרות השנייה שלנו להערב היא פשטידה, ואולי יותר נכון לקרוא לה קיש - אבל בניגוד לרוב הקישים שאנחנו מכירים אין לה בצק (וגם לא חשיבות עצמית מופרזת). התחתית של הקיש הזה היא תפוחי אדמה מבושלים מעוכים, והמלית - כל מה שציפיתם מפשטידה: קצת גבינות, קצת כרישה, קצת קמח, קצת שמנת מתוקה וביצה. יחד עם התפודים שלמטה - מדובר בשוס.
בתיאבון!