
פשטידת תפוחי אדמה וגבינותמי שאוהב תפוחי אדמה, ועוד מעוכים, בטח יידע להעריך את הפשטידה הזאת: בתור הבצק שמכיל את המילוי העשיר של הגבינות, מככבת פה שכבה של תפוחי. וזה כבר נושא שיחה בארוחת הערב |
המצרכים (8 מנות):לבסיס (תבנית עגולה 24 ס"מ):
לתערובת הגבינות
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-190 מעלות. 2משמנים תבנית פאי נשלפת עם מעט שמן זית. 3מניחים את תפוחי האדמה המבושלים על התבנית, ובעזרת תחתית של כוס מועכים אותם עד שהם מכסים את תחתית התבנית ואת הצדדים. אפשר להיעזר בכפות הידיים. 4מברישים את תפוחי האדמה במעט שמן זית ומכניסים לתנור ל-15 דקות. 5בקערה מערבבים את מרכיבי תערובת הגבינות עד לקבלת בלילה אחידה. 6מוציאים את תחתית תפוחי האדמה מהתנור בתום האפייה ויוצקים את תערובת הגבינות מעל. מכניסים לתנור לחצי שעה נוספת. 7לאחר שהפשטידה הצטננה מוציאים מהתבנית ומגישים. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה פשטידת תפוחי אדמה וגבינות. מועכים וממלאים|צילום: יעל קצב, mako אוכל פשטידת תפוחי אדמה וגבינות. שילוב של טעמים אהובים|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |