מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

3 ארוחות ערב מהירות לאמצע השבוע

אז מה הכיוון שלכם היום - פסטה כתומה וטעימה, שמכינים בסיר אחד בלי שום בלגן, פיצה על בסיס טורטייה שהיא מהטובות בז'אנר או מנה שהיא ספק לביבה ספק פנקייק, ובטוח פירותית ונהדרת? הבחירה אולי קשה, ההכנה מה זה לא

אוכל טוב
mako
פורסם:
רפאלו - שמנת, בטטה וגבינת עיזים לפני
רפאלו - שמנת, בטטה וגבינת עיזים לפני|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
הקישור הועתק

פיצה טורטייה

אל תיתנו לתרד שבתמונה להרתיע אתכם - מדובר במנה שילדים עפים עליה, ואם צריך להוריד את התרד גם זה לא אסון. את השום ברוטב הם לא ירגישו (רק לא יבינו למה הוא כל כך טעים להם), והבצל? השתמשו בבצל סגול, ילדים נוטים לתת לו צ'אנס הרבה יותר בקלות.

פיצה טורטייה עם בצל, תרד וגבינות
פיצה טורטייה|צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל
רפאלו - שמנת, בטטה וגבינת עיזים אחרי
פסטה בטטה ושמנת|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

פסטה בטטה ושמנת בסיר אחד

פסטות בסיר אחד הן מההמצאות היותר גאוניות של המאה ה-21, שהופכות את הכנת הארוחה ממשימה של תזמון ובדיקת מרקמים למשימת "רק מערבבים ומוכן" קלאסית. המתכון הזה אהוב במיוחד על ילדים (וגם עלינו), כי הוא מתקתק (וכתום) במידה, גבינתי ושמנתי אבל לא יותר מדי (רק שליש כוס שמנת מתוקה על הסיר). באמת כיף של מנה.

פנקייק בננה וגבינה
פנקייק/לביבות בננה|צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל

לביבות בננה וגבינה

יש הקוראים להן לביבות ויש הנוקטים את השם המפורש "פנקייק" - אנחנו אומרים, לכו על השם שיותר עושה את זה לבני המשפחה שלכם. מה שכן, בניגוד לפנקייק אין כאן בכלל סוכר (רק זה שמגיע מהבננה), כך שלפחות בגזרת המצפון אתם מכוסים קומפלט.

בתיאבון!

מצאתם טעות לשון?