מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

3 ארוחות ערב זריזות ומעולות לתחילת השבוע

מהר מהר, לפני שפסח תופס פיקוד - יש לנו בורקס פילו ענקי להכיר לכם, וגם פנקייק משודרג בטעמי פיצה. ויש גם מנה אחת שיכולה בכיף להיכנס איתכם לחג: ביצת עין בתוך קן של סלילי תפוחי אדמה. שווה

אוכל טוב
mako
פורסם:
ביצה בקן תפוחי אדמה
ביצה בקן תפוחי אדמה|עיצוב: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
הקישור הועתק

ביצה בקן של תפוח אדמה

לא, מה שאתם רואים בתמונה זה לא ספגטי אלא תפוחי אדמה שגוררו בפומפיית ספירלה. אין לכם כזאת? לכו על האופציה הפשוטה וגררו אותם בפומפייה רגילה או במעבד מזון, זה לא באמת משנה. מה שמשנה זה כמה מגניב וטעים המנה הזאת יוצאת בסופו של דבר.

שבלול פילו וגבינות ענק
שבלול פילו וגבינות ענק|צילום: שני בריל, mako אוכל

מאפה גבינות יווני

שבלולי פילו עם תערובת של גבינות (פטה וקשקבל) ויוגורט, ותיבול עדין ומינימליטי של מלח, פלפל ואורגנו. כל זה כדי להבטיח שלא יהיה אחד במשפחה שהמאפה הזה ישאיר אותו אדיש. גם מריחת החמאה לפני האפייה, שמבטיחה פריכות מקסימלית וריח לא מהעולם הזה, עוזרת למנה הזאת למשוך את כולם במהירות האור לשולחן האוכל.

פנקייק פיצה
פנקייק פיצה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

פנקייק פיצה

הטעמים של הפיצה מוטמעים כבר בבלילה של הפנקייק הזה, והם יושבים עליו כל כך טוב שלא ברור איך לא ניסינו את זה קודם. חוץ מהעגבניות והגבינה שבפנים אתם מוזמנים לפנק בעוד שכבה, פלוס תוספות, מבחוץ - כך או כך, מדובר בשילוב של מאכלים אהובים שלגמרי שווה שתנסו אותו בבית.

בתיאבון!

מצאתם טעות לשון?