בצל ממולא בבורגול, דובדבנים ואפונה

בצל ממולא הוא שיא העדינות, והוא יודע להחזיק בתוכו טעמים ולהוסיף להם מתיקות.

>> למתכון המלא של בבצל ממולא בבורגול, דובדבנים ואפונה של חיים כהן 

בצל ממולא - חיים כהן (צילום: נתנאל ישראל)
צילום: נתנאל ישראל

עלי גפן בקרם חציל שעועית

המנה הקלאסית בתיבול מעט שונה, על מצע מפתיע של קרם חציל ושעועית – תנסו את זה בבית.

>> למתכון המלא של עלי גפן בקרם חציל שעועית של אסף דיי 

עלי גפן וקרם חציל - אסף דיי (צילום: נתנאל ישראל)
צילום: נתנאל ישראל

עלי בוריק ממולאים בשעועית

רוטב שעועית בשני צבעים בתוך עלה בוריק פריך – גרסה מקומית ונהדרת לטאקו.

>> למתכון המלא של עלי בוריק ממולאים בשעועית של אתי מורד 

עלי בוריק ממולאים שעועית - אתי מורד (צילום: נתנאל ישראל)
צילום: נתנאל ישראל

פסטה שפורטים ופירורי לחם

רוטב קלי קלות על פסטה תוצרת בית: אוהבי הדגים המשומרים – המסיבה הזאת בשבילכם!

>> למתכון המלא של פסטה שפורטים ופירורי לחם של בת-שי עוז 

פסטה שפרוטים ופירורי לחם - בת-שי עוז (צילום: נתנאל ישראל)
צילום: נתנאל ישראל

מרק עגבניות ואורז

מרק נפלא עם טעמי עגבניות ואורז רך, וליד גריסיני פריך וחם – נפלא לימים של סוף החורף.

>> למתכון המלא למרק עגבניות ואורז של חופית סרמילי 

מרק עגבניות ואורז - חופית סרמילי (צילום: נתנאל ישראל)
צילום: נתנאל ישראל

מחמרה בתוך פאי פטאייר

תבשיל בורגול נהדר ועשיר, בניחוח מרווה, בתוך כיס בצק אפוי – מנה יפהפייה.

>> למתכון המלא של מחמרה בתוך פאי פטאייר של מנאל איסמעיל 

מחמארה בפאי פאטייר - מנאל איסמעיל (צילום: נתנאל ישראל)
צילום: נתנאל ישראל

פלפל קלוי ממולא אורז

מנת ממולאים משובחת בלי צורך לבזבז זמן על קליית הפלפלים שתתחסל מיד כשיוצאת מהתנור.

>> למתכון המלא של פלפל קלוי ממולא אורז של איתיאלה היאט 

פלפל קלוי ממולא באורז - איתיאלה היאט (צילום: נתנאל ישראל)
צילום: נתנאל ישראל