mako
פרסומת

הישר מהטבע: כך תכינו את הבצלים הממולאים של חיים כהן

חברי נבחרת מאסטר שף הופתעו לגלות הערב (ראשון) שהם עומדים בפני משימת הדחה דרמטית. הם נדרשו להכין שתי מנות – אחת מבוססת על חיטה והשנייה על אורז, וזה לגמרי לא היה להם קל. מהבצלים הממולאים של חיים כהן, דרך מרק העגבניות של חופית סרמילי ועד לעלי הבוריק הממולאים בשעועית של אתי מורד – אלה המנות שהעיפו הערב את השופטים גבוה גבוה

מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

בצל ממולא בבורגול, דובדבנים ואפונה

בצל ממולא הוא שיא העדינות, והוא יודע להחזיק בתוכו טעמים ולהוסיף להם מתיקות.

בצל ממולא - חיים כהן
צילום: נתנאל ישראל

עלי גפן בקרם חציל שעועית

המנה הקלאסית בתיבול מעט שונה, על מצע מפתיע של קרם חציל ושעועית – תנסו את זה בבית.

עלי גפן וקרם חציל - אסף דיי
צילום: נתנאל ישראל

עלי בוריק ממולאים בשעועית

רוטב שעועית בשני צבעים בתוך עלה בוריק פריך – גרסה מקומית ונהדרת לטאקו.

עלי בוריק ממולאים שעועית - אתי מורד
צילום: נתנאל ישראל

פסטה שפורטים ופירורי לחם

רוטב קלי קלות על פסטה תוצרת בית: אוהבי הדגים המשומרים – המסיבה הזאת בשבילכם!

פסטה שפרוטים ופירורי לחם - בת-שי עוז
צילום: נתנאל ישראל

מרק עגבניות ואורז

מרק נפלא עם טעמי עגבניות ואורז רך, וליד גריסיני פריך וחם – נפלא לימים של סוף החורף.

מרק עגבניות ואורז - חופית סרמילי
צילום: נתנאל ישראל

מחמרה בתוך פאי פטאייר

תבשיל בורגול נהדר ועשיר, בניחוח מרווה, בתוך כיס בצק אפוי – מנה יפהפייה.

מחמארה בפאי פאטייר - מנאל איסמעיל
צילום: נתנאל ישראל
פרסומת

פלפל קלוי ממולא אורז

מנת ממולאים משובחת בלי צורך לבזבז זמן על קליית הפלפלים שתתחסל מיד כשיוצאת מהתנור.

פלפל קלוי ממולא באורז - איתיאלה היאט
צילום: נתנאל ישראל