mako
פרסומת

צעד תימני: הזלביה המושלמת של רוחמה הרשדורפר

קליפות הדרים שחיות בהרמוניה עם מלית עיזים עדינה, לחם בעג'ין לבנוני עם טוויסט מתקתק וסופגניות תימניות שעברו מייק אובר היסטרי שכולם, אבל כולם, חייבים לטעום. אלו המתכונים הכי טובים מהפרק האחרון של "מאסטר שף"

פורסם:
הקישור הועתק

דושפרה - מרק תפוחי אדמה עם כיסוני תפוחי אדמה
המנה הזו של אלברט איפראימוב חוגגת את תפוחי האדמה עם נוכחות יפה גם במרק וגם בתוך הכיסונים, ועושה את זה כל כך טוב, שהוא יכול לדלג את דרכו לנבחרת "מאסטר שף".

דושפרה - מרק תפוחי אדמה עם כיסוני תפוחי אדמה
דושפרה - מרק תפוחי אדמה עם כיסוני תפוחי אדמה | צילום: מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת

רביולי גבינות בניחוח הדרים
השופטים התעופפו על נוכחות קליפות הלימון והתפוז במנה של יותם, ואנחנו כל כך מסתקרנים מהשילוב שלהן עם מלית העיזים העדינה ורוטב החמאה ועשבי התיבול, שאנחנו פשוט חייבים לנסות את זה גם.

 רביולי גבינות בניחוח הדרים
רביולי גבינות בניחוח הדרים | צילום: מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת

זלביה במילוי בשר
הסופגניות התימניות לא האמינו שזה קורה להן - פתאום חצו אותן לשניים ומילאו בתערובת של בשר עם בצל ופטריות. אבל עובדה שזה קרה, ועובדה שזה היה כל כך טעים, שהיה שווה כרטיס כניסה לנבחרת.

פרסומת
זלביה במילוי בשר
זלביה במילוי בשר | צילום: מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת

לחם בעג'ין בסירופ רימונים
יש הרבה גרסאות - וגם הרבה שמות - ללחמג'ון, אבל זאת של פרח נראית לנו כמו משהו מיוחד. לחם עם בשר, יד ראשונה מלבנונית.

לחם בעג'ין בסירופ רימונים
לחם בעג'ין בסירופ רימונים | צילום: מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת