מארגנטינה באהבה: זה הסוד לאמפנדס המושלמים
איך מכינים אמפנדס מסורתי, איזה טוויסט מקורי אפשר לתת למנת העוף חמוץ-מתוק שכולנו מכירים ואיך מכינים עוגיות בשר טעימות במיוחד? השגנו לכם את המתכונים למנות שהצליחו להרשים את שופטי "מאסטר שף"
פופקורן עוף חמוץ מתוק
להרשים את אהרוני עם עוף חמוץ מתוק זו לא משימה פשוטה - והנה באה ליאור אוחיון ועשתה את זה, כמו גדולה. אותנו אישית מה שהטריף זה המרקם של הציפוי, לפחות לפי הדיווחים של השופטים.

טורטליני בצלי שאלוט על קרם ארטישוק ירושלמי ובלאק קוד
אנחנו רק מלקרוא את השם של המתכון הזה נהיים עייפים, אבל האמת - אם עכשיו הייתה ליאור אוחיון נוחתת אצלנו עם הצלחת הזו - עם הדג, הטורטליני, הפירה והסלט - היינו שמחים בטירוף.

אמפנדס בשר
אם חיים כהן אומר שמדובר באמפנדס הכי טעימים שאכל - כנראה באמת מדובר במשהו מיוחד. ההכנה מעט מורכבת, אבל יש לנו הרגשה שהתוצאה שווה את זה.

רביולו אל אנינו בורשסה
רביול אחד גדול שבתוכו מלית של תרד וגבינות, וגם הפתעה: חלמון ביצה שמתפצפץ עם נעיצת המזלג הראשונה.

מרק שורשים
מרק העוף של יניב אטיאס מכיל בעיקר ירקות - אבל חלקם מבושלים וחלקם מוקפצים. את העוף מפרקים ומסדרים מלמעלה, כי האסתטיקה יותר חשובה מהכל.

עוגיות בשר
המתכון של יניב אטיאס למאפה במילוי של בשר אנטרקוט ושומן טלה, שמוגש עם סלט של המון עשבים ולימון ומנה של בצל מקורמל עם עגבניות מיובשות.

"מאסטר שף" משודרת בקשת 12