אוכל
אוכל

השדרוג הזעיר שהופך כל סלט קפרזה למנה בלתי נשכחת

מאז שהתחלנו לטגן את פרוסות המוצרלה לקפרזה שלנו (ממש כמו שניצל) ולא להשתמש בהן כמו שהן – גילינו עולם חדש של סלט חם-קר, מושחת-קליל, ובעיקר טעים להתעלף

|mako| פורסם06:42
Rating:422reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 כדורים גדולים של מוצרלה טרייה
  • 1 ביצה טרופה
  • חצי כוס קמח
  • חצי כוס פירורי לחם
  • שמן לטיגון
  • 2 עגבניות
  • עלי בזיליקום יפים

לתיבול:

  • שמן זית
  • חומץ בלסמי מצומצם
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

מתכונים לשבועות

סלטים לשבועות

1פורסים את העגבניות לפרוסות של כחצי ס"מ.

2מנגבים את המוצרלה בנייר סופג ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ.

3מחממים שמן לטיגון עמוק.

4טורפים את הביצה בקערה ומכינים שתי קערות נוספות – אחת עם קמח ואחת עם פירורי לחם.

5מצפים את פרוסות המוצרלה בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף בפירורי לחם.

6מטגנים את פרוסות המוצרלה דקה, להזהבה.

7מרכיבים את הסלט: מסדרים בצלחת לסירוגין פרוסת עגבנייה, עלה בזיליקום, פרוסת מוצרלה מטוגנת ושוב עגבנייה.

8מזלפים מעל הכל שמן זית וחומץ בלסמי ומתבלים במלח ופלפל שחור. מגישים מיד.

סלט קפרזה משודרג. איזה יפיוף!סלט קפרזה משודרג. איזה יפיוף!|צילום: יעל קצבסלט קפרזה משודרג. והכל בזכות השלב הזהוהכל בזכות השלב הזה|צילום: יעל קצב

** חשוב להגיש את הסלט כשהמוצרלה עדיין חמה, לכן כדאי להיערך עם חלקי הסלט האחרים מראש (לפרוס את העגבניות, לתלוש עלי בזיליקום).

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il