
השדרוג הזעיר שהופך כל סלט קפרזה למנה בלתי נשכחתמאז שהתחלנו לטגן את פרוסות המוצרלה לקפרזה שלנו (ממש כמו שניצל) ולא להשתמש בהן כמו שהן – גילינו עולם חדש של סלט חם-קר, מושחת-קליל, ובעיקר טעים להתעלף |
המצרכים (4 מנות):
לתיבול:
אופן ההכנה:1פורסים את העגבניות לפרוסות של כחצי ס"מ. 2מנגבים את המוצרלה בנייר סופג ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ. 3מחממים שמן לטיגון עמוק. 4טורפים את הביצה בקערה ומכינים שתי קערות נוספות – אחת עם קמח ואחת עם פירורי לחם. 5מצפים את פרוסות המוצרלה בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף בפירורי לחם. 6מטגנים את פרוסות המוצרלה דקה, להזהבה. 7מרכיבים את הסלט: מסדרים בצלחת לסירוגין פרוסת עגבנייה, עלה בזיליקום, פרוסת מוצרלה מטוגנת ושוב עגבנייה. 8מזלפים מעל הכל שמן זית וחומץ בלסמי ומתבלים במלח ופלפל שחור. מגישים מיד. סלט קפרזה משודרג. איזה יפיוף!|צילום: יעל קצב והכל בזכות השלב הזה|צילום: יעל קצב** חשוב להגיש את הסלט כשהמוצרלה עדיין חמה, לכן כדאי להיערך עם חלקי הסלט האחרים מראש (לפרוס את העגבניות, לתלוש עלי בזיליקום). לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |