אוכל
אוכל

פסטה מוקפצת בפרובנסל של בולגרית

פסטה במחבת עם פירורי לחם וצנוברים בשביל הקראנצ', שום ופטרוזיליה בשביל הטעם והרבה גבינה בולגרית בשביל שיהיה מעולה

|על השולחן| פורסם20:19
פסטה מוקפצת בפרובנסל של גבינה בולגרית (צילום: דניאל לילה, על השולחן)
צילום: דניאל לילה, על השולחן
Rating:510reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (3 מנות):

  • 250 גרם פסטה קצרה (עדיף כזו שעשויה מבצק עם ביצים)

  • 5 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 4 כפות גדושות פירורי לחם
  • 50 גרם צנוברים קלויים
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • 250 גרם גבינה בולגרית

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה בהרבה מי מלח לדרגת אל-דנטה ומסננים.

2מחממים שמן בווק. מוסיפים שום, פירורי לחם ואת הפסטה ומקפיצים 4-3 דקות. מוסיפים צנוברים ופטרוזיליה ומקפיצים עוד דקה. מוסיפים מלח, פלפל שחור ובולגרית מפוררת. מקפיצים עוד דקה ומגישים מייד.

גיוונים:• מוסיפים קוביות חצילים מטוגנות.• מחליפים את הפטרוזיליה בבזיליקום.• מוסיפים קוביות זוקיני מטוגנות וכף שמיר קצוץ.• מוסיפים עגבניות מיובשות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל המתכונים לשבועות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il