אוכל
אוכל

פשטידת ירקות וגבינות

עזבו שהיא יפהפייה וטעימה, יש לכם פה מתכון לפשטידה שמתקתקים על המקום: את הירקות קוצצים לקוביות קטנות וחוסכים בישול מקדים, הגבינות פה פשוטות ורוב הסיכוי שכבר יש אותן במקרר - והנה יש לכם פשטידה מנצחת

|mako אוכל| פורסם13:50
Rating:4.650reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית 20*30 ס"מ:

  • בצל בינוני, קצוץ קטן
  • קישוא בינוני, קצוץ קטן
  • גזר בינוני, קצוץ קטן
  • חצי פלפל אדום, קצוץ קטן
  • חופן בצל ירוק, קצוץ
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 ביצים
  • גביע שמנת חמוצה/יוגורט/קוטג' (200 מ"ל)
  • חצי כוס (50 גרם) גבינה צהובה מגוררת (גאודה/מוצרלה)
  • 100 גרם גבינה בולגרית/פטה מפוררת
  • חצי כוס (70 גרם) קמח לבן
  • כפית אבקת אפייה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

מתכונים לשבועות

קינוחים לשבועות

2מערבבים בקערה ביצים, שמנת, גבינות, קמח, אבקת אפייה, תבלינים ושמן עד לקבלת תערובת אחידה.

3מוסיפים את הירקות פנימה ומערבבים מעט ובעדינות.

4יוצקים לתבנית משומנת היטב.

5אופים למשך 40-50 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה ומתייצבת. מחכים שהפשטידה תצטנן ורק אז פורסים אותה.

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוק המהמם שלה

אפשר קוטג', אפשר יוגורט - מה שיש. פשטידת ירקות אפשר קוטג', אפשר יוגורט - מה שיש. פשטידת ירקות וגבינה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il