
עוגת דבש ולוטוס של עדיקושנדירות העוגות שהן כל כך רכות שאפשר לראות את זה דרך התמונה. עוגת הדבש והלוטוס של עדיקוש היא כזאת, ויחד עם זה שהיא פרווה - היא לא משאירה לנו ברירה אלא להכין אותה לראש השנה![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק ממתכת (או 3 חד"פ):
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים את התנור ל-170 מעלות, סטטי (חום עליון-תחתון, לא טורבו). 2מקציפים במיקסר ביצים, שמן וסוכר עד לאיחוד, מוסיפים את הדבש ומערבבים. 3מוסיפים קמח, מלח, קינמון, סודה לשתייה ואבקת אפייה ומערבבים עד איחוד מלא ללא גושים. 4מוסיפים את התה הרותח והקפה הנמס ומערבבים. 5מוסיפים את ממרח הלוטוס ומערבבים מעט רק עד שהבלילה אחידה. 6מוזגים את הבלילה לתבניות משומנות* ואופים 30-50 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים (זמן האפייה תלוי בגודל התבנית ובגובה שלה). 7מוציאים מהתנור ומצננים צינון מלא (חשוב!). 8מחלצים את העוגות מהתבנית, מעבירים לצלחת הגשה ומוזגים מעל את ממרח הלוטוס המרוכך. לבלוג של עדי -עדיקוש והנה עודמתכונים לראש השנה, כי זה עוד רגע וחצי המון המון קינוחים לארוחת ראש השנה מחכים לכם כאן וכאן -קינוחים פרווה * אם אופים בתבניות מתכת משמנים את התבניות היטב, מפדרים בקמח והופכים להוצאת הקמח המיותר. ** העוגה תישמר עטופה היטב בטמפרטורת החדר עד 4 ימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |