
עוגת דבש קלאסית עם תפוחי עץ מוקפציםבמקום סתם תפוח בדבש![]() צילום: אור גץ |
המצרכים (6 מנות):
לתפוחים
אופן ההכנה:1מכינים את התפוחים המוקפצים: ממיסים את החמאה במחבת עד שהיא משנה את צבעה ומוסיפים את התפוחים, הסוכר ומקל הקינמון. מקפיצים עד לריכוך קל כ-5 דקות, ומצננים. 2מנפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה והקינמון. 3מקציפים את החמאה עם הסוכר במיקסר עם וו גיטרה כ-5 דקות (אפשר גם במקציף ידני). 4מוסיפים בהדרגה תוך כדי הקצפה את הביצים, ואחר כך את החומרים המנופים. 5ממשיכים להקציף ומוסיפים את הדבש. 6ממיסים את הקקאו עם הברנדי והמים ומוסיפים לתערובת. 7מוסיפים את קוביות התפוחים. 8מעבירים את הבלילה לתבנית אינגליש משומנת ואופים ב-170 מעלות כ-35 דקות. אפשרות נוספת: מעבירים את התערובת לשק זילוף ומזלפים לתבנית סיליקון עם שקעים קטנטנים. אופים כ-10 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |