
משלוח מנות של שישי: 3 סלטים וחלהפורים יוצא השנה ביום שישי, אז תגידו אתם – לא מתבקש להכין משלוח מנות שמורכב מחלה טרייה וכמה סלטים ביתיים, ארוזים בצנצנות? יעל קצב עם רעיון למשלוח מנות שאנחנו, לפחות, היינו מאוד שמחים לקבל |
רוצים להשקיע ממש? תכינו לבד גם את החלה. המצרכים :לסלט חצילים:
לסלט סלק:
למטבוחה:
אופן ההכנה:1סלט חצילים במיונז: מחממים תנור ל-200 מעלות. מחוררים את החציל בסכין או מזלג וצולים על תחתית התנור (על נייר אפייה) למשך 30 דקות. הופכים את החציל וצולים עוד 15 דקות. 2מרוקנים את בשר החציל לקערה בעזרת כף. מוסיפים מיונז, שום כתוש, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומתקנים טעמים אם צריך. 3סלט סלק: חותכים את הסלקים לקוביות. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומתקנים טעמים אם צריך. 4סלט מטבוחה: מבשלים את כל המרכיבים יחד בסיר על להבה נמוכה כשעתיים. מערבבים מדי פעם. 5קונים חלה, ואורזים הכל יחד. רוצים להכין לבד? הנהמתכון לחלה קלאסית לשבת.
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |