
משלוח מנות של שישי: 3 סלטים וחלהפורים יוצא השנה ביום שישי, אז תגידו אתם – לא מתבקש להכין משלוח מנות שמורכב מחלה טרייה וכמה סלטים ביתיים, ארוזים בצנצנות? יעל קצב עם רעיון למשלוח מנות שאנחנו, לפחות, היינו מאוד שמחים לקבל |
רוצים להשקיע ממש? תכינו לבד גם את החלה. המצרכים :לסלט חצילים:
לסלט סלק:
למטבוחה:
אופן ההכנה:1 סלט חצילים במיונז: מחממים תנור ל-200 מעלות. מחוררים את החציל בסכין או מזלג וצולים על תחתית התנור (על נייר אפייה) למשך 30 דקות. הופכים את החציל וצולים עוד 15 דקות. 2 מרוקנים את בשר החציל לקערה בעזרת כף. מוסיפים מיונז, שום כתוש, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומתקנים טעמים אם צריך. 3 סלט סלק: חותכים את הסלקים לקוביות. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומתקנים טעמים אם צריך. 4 סלט מטבוחה: מבשלים את כל המרכיבים יחד בסיר על להבה נמוכה כשעתיים. מערבבים מדי פעם. 5 קונים חלה, ואורזים הכל יחד. רוצים להכין לבד? הנה מתכון לחלה קלאסית לשבת.
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים בתיאבון!
|