
כדורי באונטי שוקולד מרירבתור חולת באונטי וחולת קיצורי דרך, קרן אגם מצאה את השיטה להכין באונטי שוקולד מריר בהכי פחות זמן ואנרגיה: פשוט מכדררים את כל המרכיבים ביחד. עכשיו יש התלבטות אם להגיש אותם לאורחים או לשמור לנשנוש פרטי![]() צילום: קרן אגם |
קינוח שהוא גם ללא גלוטן, וגם יכול להפוך בקלילות לטבעוני ופרווה. אני מאוד אוהבת חטיפים על בסיס קוקוס, ובאונטי זה אצלי תענוג גדול. אז הפעם הלכתי על באונטי משוקולד מריר - כדורים שאוהבי הקוקוס לא יוכלו לסרב להם. מכינים אותם בערך ב-5 דקות עבודה, וכיף שיש אותם במקרר כי אז אפשר בכל רגע נתון לשלוף אחד לסיפוק מיידי. המצרכים :ל-20-25 כדורים:
אופן ההכנה:1ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת בפולסים במיקרו. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה. 2מוסיפים חמאה ומערבבים עד שהיא נטמעת היטב בתערובת. 3מוסיפים את הקוקוס ומערבבים. 4יוצרים כדורים, מהדקים ומגלגלים היטב בין כפות הידיים. 5מגלגלים את הכדורים בקוקוס לציפוי ומכניסים להתייצבות במקרר. ** לגרסה פרווה וטבעונית ממירים את החמאה במחמאה או נטורינה ואת השמנת בקרם קוקוס או בשמנת צמחית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |