אוכל
אוכל

חרוסת מרוקאית

ברוב סוגי החרוסת המרוקאית לא תמצאו תפוחים אבל כן תמצאו שפע של תמרים ואגוזים, והצבע כהה בהתאם. מבחינת התיבול, מי שלא שם קינמון הוא לא מרוקאי אמיתי, אבל בשקט בשקט אנחנו מודים שלציפורן אנחנו פחות מתחברים

|mako אוכל| פורסם09:00
חרוסת מרוקאית (צילום: Shutterstock AI)
צילום: Shutterstock AI
Rating:4.945reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 300 גרם תמרים מגולענים
  • כוס יין מתוק
  • חצי כוס שקדים טחונים/קצוצים דק
  • חצי כוס אגוזים טחונים/קצוצים דק
  • רבע כוס של שומשום (לא חובה, אפשר להמיר בעוד אגוזים או שקדים)
  • רבע כפית קינמון טחון

אופן ההכנה:

כל המתכונים לפסח

מתכון בסיסי לחרוסת

1מכניסים את כל המרכיבים לסיר.

2מחממים על להבה נמוכה תוך ערבוב והמסה של התמרים, עד לקבלת תערובת אחידה.

3מצננים ומעבירים לצנצנת.

** אוהבי הציפורן מוזמנים להוסיף קורט ממנה.

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

בתיאבון וחג שמח!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il