
חרוסת מרוקאיתברוב סוגי החרוסת המרוקאית לא תמצאו תפוחים אבל כן תמצאו שפע של תמרים ואגוזים, והצבע כהה בהתאם. מבחינת התיבול, מי שלא שם קינמון הוא לא מרוקאי אמיתי, אבל בשקט בשקט אנחנו מודים שלציפורן אנחנו פחות מתחברים![]() צילום: Shutterstock AI |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מכניסים את כל המרכיבים לסיר. 2מחממים על להבה נמוכה תוך ערבוב והמסה של התמרים, עד לקבלת תערובת אחידה. 3מצננים ומעבירים לצנצנת. ** אוהבי הציפורן מוזמנים להוסיף קורט ממנה. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון וחג שמח! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |