
מתכון בסיסי לחרוסתאין פסח בלי חרוסת, וחלקנו עדיין לא סגורים איך מכינים את המנה המשונה שתמיד זוכה להתנפלות בליל הסדר. שואלים את עצמכם מהי חרוסת בסיסית - של הספרדים או של האשכנזים? לא צריך להחליט, יש לכם כאן גם וגם |
המצרכים :לחרוסת ספרדית:
לחרוסת אשכנזית:
אופן ההכנה: חרוסת ספרדית|צילום: יעל קצב, mako אוכל1להכנת החרוסת הספרדית: מערבבים יחד את כל המרכיבים בסיר למשך2-3 דקות על להבה נמוכה (אפשר להוסיף חצי כוס מים חמים פנימה ולערבב אם רוצים את מרקם מעט יותר דליל). 2מצננים ומעבירים לצנצנת. החרוסת האשכנזית|צילום: יעל קצב, mako אוכל3להכנת החרוסת האשכנזית: מקלפים את התפוחים ומוציאים מהם את הליבה. 4מעבירים את התפוחים המקולפים ביחד עם כל שאר המצרכים למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת מרקם יחסית חלק. טועמים ומתקנים טעמים במידת הצורך, ומעבירים לצנצנת. חרוסת בגרסה ספרדית ואשכנזית|צילום: יעל קצב, mako אוכללעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון וחג שמח! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |