
עוגת גבינה פירורים כשרה לפסחכל חג הוא חג מצוין לעוגת גבינה פירורים טובה, ופסח אינו יוצא מהכלל. אין לכם קמח תופח לפסח? בלי לחץ - השתמשו בקמח פשוט ללא גלוטן והוסיפו אבקת אפייה. מעדיפים את העוגה יציבה כמו חיילת? גם לזה יש פתרון![]() צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל |
המצרכים :לעוגה בקוטר 24:
לתערובת הגבינה:
אופן ההכנה:1מכינים את התחתית: מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מעבדים בפולסים במעבד מזון קמח, סוכר וחמאה עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את החלמונים ומעבדים שוב לקבלת בצק (אם אין מעבד מזון אפשר להשתמש במיקסר עם וו גיטרה). 3משטחים את הבצק בתבנית התנור מרופדת נייר אפייה ומחוררים במזלג. אופים עד הזהבה, כ-20 דקות. מצננים. 4בינתיים מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, אבקת סוכר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת יציבה. 5מערבבים את הגבינות והשמנת החמוצה בקערה נפרדת. 6מוסיפים את הקצפת בהדרגה לקערת הגבינות, ומקפלים. עוגת גבינה פירורים לפסח|צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל7מפוררים את הבצק שהתקרר בידיים. 8מפזרים מחצית מהפירורים בתחתית התבנית, ועליהם משטחים את המלית. מפזרים את שאר הפירורים ומעבירים לייצוב של כמה שעות במקרר. ** לעוגה יציבה יותר אפשר להוסיף ג'לטין לתערובת הגבינות. חג שמח! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |