אוכל
אוכל

נשיקות לימון-ג'ינג'ר

פסח בלי נשיקות זה כמעט כמו פסח בלי מצות. הפעם בגרסה מרעננת בעלת ניחוח לימוני וטעם מיוחד של ג'ינג'ר

|אוכל טוב, mako| פורסם14:28
עוגיות מרנג לימון וג'ינג'ר כשרות לפסח (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
Rating:35reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים :

  • 3 חלבונים גדולים
  • 225 גרם סוכר (כוס+שתי כפות)
  • 2 כפיות קליפת לימון מגוררת
  • 2 כפיות שורש ג'ינג'ר טרי מגורר

אופן ההכנה:

1מניחים את כל החומרים בבן מארי (קערה הניצבת מעל סיר ובו מים רותחים). יש להקפיד שהקערה לא תיגע במים. מערבבים היטב עד שהסוכר נמס והתערובת חמה למגע. מסירים מהאש.

>> הנה עוד עוגיות לפסח
>> הנה עוגות לפסח
>> והנה כל המתכונים

2מעבירים לקערת המערבל ומקציפים במהירות גבוהה 10 דקות. מתקבל קצף דביק ויציב מאוד.

3בעזרת שקית זילוף בעלת פתח בקוטר 1 ס"מ (אפשר להשתמש בצנטר חלק או פשוט לגזור פתח בשקית), מזלפים נשיקות קטנות על גבי נייר אפייה או משטח סיליקון. מניחים ל-20 דקות.

4מייבשים את הנשיקות בתנור בחום של 75 מעלות במשך שעתיים וחצי, רצוי עם מאוורר פנימי (טורבו). מכבים את התנור ומשאירים בו את הנשיקות עד שהן מתקררות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il