
עוגת גלידה ריבת חלב וקוקוס לפסחנכון שיש כמה שלבים בהכנה של היפיופה הזאת, וגם הקפאות בין לבין, אבל בפועל - אתם מאמינים לנו שמדובר בממש, אבל ממש מעט עבודה? ותראו איזו תוצאה מפוארת![]() צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל |
המצרכים :לבסיס (תבנית בקוטר 20 ס"מ):
לקצפת:
לגנאש:
אופן ההכנה:1מכינים את הבסיס: טוחנים את העוגיות למרקם פירורי, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים. משטחים ברינג או תבנית מרופדים בשקף (לא חובה, אבל מבטיח עוגה אסתטית יותר). מעבירים למקפיא ל-20 דקות. 2מזלפים ריבת חלב על הבסיס בצורת שתי וערב (ראו בסרטון). מחזירים למקפיא. 3מכינים את הקצפת: מקציפים את כל המרכיבים מלבד הקוקוס, עד לקבלת קצף יציב. מקפלים פנימה את הקוקוס. 4משטחים את הקצפת על הבסיס הקפוא ומחזירים למקפיא ל-4-5 שעות, עד שהעוגה קפואה לגמרי. 5מכינים גנאש: מחממים את השמנת במיקרו עד רתיחה ומוזגים על השוקולד הלבן. ממתינים דקה ומערבבים לקבלת מרקם חלק. 6שופכים את הגנאש על העוגה הקפואה ומחזירים למקפיא ללילה. עוגת גלידה ריבת חלב וקוקוס לפסח|צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל** אפשר לעטר את העוגה בריבת חלב וקוקוס, כמו בסרטון. ** שומרים את העוגה במקפיא, ומעבירים למקרר שעה לפני ההגשה. חג שמח! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |