
סופגניות אשל ממולאות בשוקולדאין חנוכה בלי סופגניות אשל: הן טעימות, קלות ותמיד מצליחות. נכון שהן מספיק טובות בפני עצמן, אבל כיאה לחג הניסים - למה לא למלא אותן בשוקולד. מתעצלים לזלף? אפשר גם פשוט לטבול |
המצרכים :ל-30 סופגניות ביס:
למילוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל המצרכים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה. אם יש מעט גושים - זה בסדר, ואם אתם מרגישים שחסרים לכם מעט נוזלים - הוסיפו 2 כפות חלב. 2מחממים שמן בסיר. כשהשמן חם (שימו לב שהשמן לא חם מדי - אחרת הסופגניות יהיו מוכנות רק מבחוץ) יוצרים בעזרת 2 כפות (באחת מחזיקים בלילה ועם השנייה מורידים אותה לתוך השמן. השתדלו לעבוד יחסית קרוב לשמן) עיגולי בצק ומכניסים אותם לטיגון ל-2 דקות מכל צד. לרוב הסופגניות מתהפכות לבד, במידה ולא - אפשר לעזור להן בעזרת מזלג. מעבירים את הסופגניות המוכנות לצלחת מרופדת בנייר סופג. 3מכינים את המילוי: מניחים בקערה שוקולד ושמנת מתוקה, וממיסים בפולסים במיקרו עד להמסה. מעבירים לשקית זילוף וממלאים את הסופגניות בשוקולד. 4מפזרים אבקת סוכר מעל הסופגניות ומקשטים בעדשים, סוכריות או כל תוספת שאוהבים. בתיאבון! סופגניות אשל ממולאות בשוקולד|צילום: יעל קצב, mako אוכלעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה *לא חייבים למלא את הסופגניות בשוקולד, אפשר גם רק לטבול אותן (כמו בסרטון). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |