המלך של חנוכה: 5 מתכונים לספינג'
הילדים אולי מחכים כל השנה לסופגנייה שלהם, אבל מביני העניין יודעים שהספינג'ים לוקחים אותה בסיבוב בלי ריבה ובלי קרמים, ככה כמו שהם חמים מהשמן ומצופים בסוכר. קבלו חמישה מתכוני ספינג' מושלמים לחנוכה

הספינג' הכי אוורירי בעולם
הסוד של הספינג'ים האלה טמון בידיים: תצפו בסרטון בתנועת הלישה שמכניסה לבצק אוויר (ואם כבר צופים בסרטון - תשמעו את הפריכות של הביס הזה, וואו). זה ממש בסדר שהוא לא חלק, הוא לא אמור להיות, ועובדים עם ידיים רטובות.
ספינג' של עדיקוש
פה דווקא כן משתמשים במיקסר, ככה שהבצק יותר חלק, אבל עדיין צריכים לעבוד עם ידיים רטובות כשבוצעים את חתיכות הבצק, עושים בהן חור ומכניסים בזהירות לשמן. מה שהכי יפה בספינג'ים זה דווקא חוסר האחידות - כל אחד יוצא בצורה משלו ועם אופי משלו.

ספינג' של ארז קומרובסקי
אחרי שני מתכונים קלאסיים, קבלו את הטוויסט של ארז קומרובסקי, שמוסיף לבצק (שימו לב שהקמח במתכון כולל כבר את השמרים) שקדים קלויים טחונים בגסות.
ספינג' עם מייפל וקינמון
גרסה נוספת שלא לוקחת את הספינג' רחוק מדי מגרסת המקור, אבל במקום להוסיף לבצק אגוזים או שקדים, הם מגיעים כתוספת - סירופ מייפל, קינמון טחון שמערבבים עם הסוכר ואגוזי לוז מסוכרים, ככה שכל אחד יכול לבחור אם להוסיף או לא.

ספינג' של אבי לוי
ואיך אפשר ספינג' מרוקאי בלי מתכון של אבי לוי? אומנם לוי חורג פה קצת מהקלאסיקה עם תוספת של קצפת, אבל לזה לא חובה: אפשר גם להכין את הקצפת ולהגיש ליד הספינג', ואם בכלל רוצים להתפנק אז להוסיף גם כמה תותים.
חג שמח!