אוכל
אוכל
סופגניות של פעם

ספינג' של דודה אורנה הכי אוורירי בעולם

מרקם אוורירי יותר מהספינג' של דודה אורנה תמצאו כנראה רק בעננים. הסוד: קיפול של הבצק ולא פחות משלוש התפחות של שעה כל אחת. היתרון: אפילו לא צריך מיקסר

|mako אוכל| פורסם06:27
Rating:4.733reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לכ-30 יחידות ספינג':

  • 1 קילו קמח
  • כף וחצי שמרים
  • כף מלח
  • כף סוכר
  • שקית (10 גרם) אבקת אפייה
  • כף ערק
  • 3 כפות שמן
  • 5 כוסות מים

לטיגון והגשה:

  • שמן לטיגון
  • סוכר

אופן ההכנה:

1מכניסים את כל המצרכים לפי הסדר לקערה ומערבבים בעזרת כפות הידיים במעין תנועות קיפול, שמכניסות לבצק אוויר (ראו בסרטון). ממשיכים עד לקבלת בצק אחיד ויחסית דליל.

מתכונים לחנוכה

מתכונים לסופגניות

2מתפיחים כשעה, ומערבבים שוב בעוצמה באותו אופן כדי להכניס לבצק עוד אוויר. מתפיחים שעה וחוזרים על הפעולה, וכך פעם נוספת (בסך הכל שלוש התפחות).

3מחממים שמן בסיר.

4מרטיבים את הידיים ותולשים חתיכת בצק. יוצרים חור במרכז ומכניסים בזהירות לשמן החם.

5מטגנים כשתי דקות מכל צד, מוציאים וטובלים בסוכר.

עוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

ספינג' מפוצץ באווירספינג' מפוצץ באוויר|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il