1לשים את הקמח עם המים, הסוכר והמלח עד לקבלת בצק רך ואוורירי. מוסיפים את השקדים הקלויים ולשים עוד 2 דקות. מתקבל בצק דביק, וזה בסדר - ככל שהבצק יותר רטוב כך הספינג' יהיה יותר אוורירי.
מתכונים לסופגניות
מתכונים ללביבות
2מניחים את הבצק להתפחה של 45 דקות בקערת הלישה. חובטים בבצק ו"מפילים" אותו, ומתפיחים עוד 45 דקות.
3מחממים שמן תירס בסיר טיגון שטוח ומכינים קערה עם מי קרח.
4טובלים את הידיים במי הקרח, קורצים חתיכה מהבצק ויוצרים במרכזה חור בעזרת הידיים. מפילים בזהירות לשמן החם ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים. ממשיכים כך עד שהבצק נגמר. מוציאים את הספינג' לצלחת עם נייר סופג, ומשם מעבירים לקערת אבקת סוכר עם וניל.
5מגישים מיד.